Υλικά
2 kg χοιρινό μπούτι
1 kg πατάτες baby
Λάδι
Πιπέρι
Αλάτι
3 σκελίδες σκόρδο
Πιπεριά κόκκινη
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
Ρίγανη
Εκτέλεση (2 ώρες)
-
Από το βράδυ μαριναρουμε το κρέας για να μαλακώσει.
-
Αλάτι, πιπέρι στις πατάτες και ρίγανη
-
Βάζουμε σε ταψί το χοιρινό και τις πατάτες. Βάζουμε λάδι και 1 ποτήρι νερό.
-
Ψήνουμε για μιάμιση ώρα στο φούρνο στους 200°βαθμους σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Βγάζουμε το χοιρινό από το φούρνο αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο,το γυρίζουμε το κρέας και ανακατεύουμε τις πατάτες. Το αφήνουμε ανοιχτό να πιει το ζουμί του για μισή ώρα.
Πηγή: cookpad.com