Άναψαν τα φώτα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Όσσα

Μέσα σε μια γιορτινή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο προαύλιο του παλιού Σχολείου (πρώην Δημαρχείου) Όσσας.

Εικόνες: Άγγελος Μήτσας

Μέσα σε μια γιορτινή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, στο προαύλιο του παλιού Σχολείου (πρώην Δημαρχείου) Όσσας.

Την εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Συλλόγου Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», κ. Σοφία Καραϊωάννου-Σαχπάζη, η οποία παίρνοντας το λόγο καλωσόρισε τον κόσμο και τους επισήμους, ευχόμενη καλές γιορτές με υγεία και χαρά για όλους, και αμέσως μετά, ο Δήμαρχος έδωσε το έναυσμα για τη φωταγώγηση του δέντρου. Την όλη ατμόσφαιρα πλαισίωσε η Φιλαρμονική Μπάντα, η οποία έπαιξε χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ταυτόχρονα με τη βοήθεια των παιδιών ακούστηκαν τραγούδια των Χριστουγέννων. Τα μέλη του συλλόγου μοίρασαν σε όλους τους παρευρισκόμενους ζεστό τσάι, κρασάκι και γλυκά κεράσματα, ενώ για τους πιο «καλοφαγάδες» υπήρχαν σουβλάκια και…πατσάς! Την παράσταση έκλεψε ο Άη Βασίλης, ο οποίος μοίρασε δωράκια και ζαχαρωτά σε όλα τα παιδάκια, δίνοντας το χαμόγελο στα μικρά προσωπάκια! Όπως κάθε χρόνο, στήθηκε μια όμορφη γωνιά με τη φάτνη του μικρού Χριστού, με ξύλα, πουρνάρια και άχυρα και φυσικά με το αστέρι της Βηθλεέμ να λάμπει στην κορυφή. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Σύλλογος Οσσαίων «Η Αγία Κυράννα», με την υποστήριξη της Δημ. Ενότητας Βερτίσκου και της Τοπ. Κοινότητας Όσσας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Καραγιάννης, η επικεφαλής του Ενεργού Δημότη κ. Μαρκέλλα Ταυρίδου, ο αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Τζιαμπάζης, ο εντεταλμένος σύμβουλος της Δ.Ε. Βερτίσκου κ. Γεώργιος Μήττας, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Όσσας κ. Αστέριος Μπρατάνης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Νίκη Ανδρεάδου και κ. Βέτα Λυκουρέντζου και ο καθηγ. ΑΠΘ κ. Τρύφων Τσομπάνης.

Πηγή: www.parallaximag.gr

Προηγούμενο Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν νεαρό που κρατούσε ελληνική σημαία
Επόμενο Η ιστορία του Δώρου Χριστουγέννων