Προβλήματα από το χιονιά στον Λαγκαδά – Δείτε πού δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια των ΚΤΕΛ


Συνεχίζεται η έντονη χιονόπτωση σε περιοχές του Δήμου Λαγκάδα.

Σύμφωνα με το νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, οι πυκνές χιονοπτώσεις θα ενταθούν μετά το μεσημέρι σήμερα (Παρασκευή 4/1), με χαμηλές θερμοκρασίες και ισχυρό παγετό τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα του Δήμου Λαγκαδά συνεχίζουν τον καθαρισμό του οδικού δικτύου και τις ρίψεις άλατος καθ΄όλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

“Εφιστούμε την προσοχή στους συνδημότες μας και σε διερχομένους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους σε όλα τα σημεία του οδικού δικτύου και ιδιαίτερα στον ορεινό όγκο του Δήμου Λαγκαδά. Επίσης είναι σημαντικό να έχουν στα οχήματα τους αντιολισθητικές αλυσίδες.

Το Εργοτάξιο του Δήμου παραμένει ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο. Για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης παρακαλούνται οι συνδημότες μας να επικοινωνούν με την υπηρεσία στο τηλέφωνο: 23940 25243.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μέχρι αυτή την ώρα δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια στις Δημοτικές Ενότητες Βερτίσκου, Καλινδοίων και Σοχού. Η κατάσταση επανεκτιμάται συνεχώς και τα προγραμματισμένα δρομολόγια ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ για την περιοχή μας θα πραγματοποιούνται, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέπουν. Για τις συγκοινωνίες μπορείτε να ενημερώνεστε επικοινωνώντας με την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα: 2310510834 & 835. Για τον ΟΑΣΘ με το Σταθμαρχείο Λαγκαδά στο τηλέφωνο: 2310981448 και το Σταθμαρχείο Σταυρούπολης στο τηλέφωνο: 2310981440.

Τα ΚΔΑΠ Λαγκαδά, Ασσήρου, Ζαγκλιβερίου και Βερτίσκου (Πέντε Βρύσες), θα παραμείνουν και σήμερα κλειστά για την ασφάλεια των παιδιών.

Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με την πρόγνωση του καιρού και την κατάσταση του οδικού δικτύου στον Δήμο μας, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση”, αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση ο δήμος Λαγκαδά.

Πηγή: thestival.gr

Προηγούμενο Θεσσαλονίκη: Προβλήματα στην κίνηση των λεωφορείων του ΟΑΣΘ, μικροτροχαία και κλειστοί δρόμοι λόγω του χιονιά
Επόμενο Συμβουλές για ασφαλές περπάτημα στα παγωμένα πεζοδρόμια