«Ένα μπουκάλι, για ένα χαμόγελο» στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής


Στο πλαίσιο των προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χρυσαυγής υλοποιούν πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα: «Ένα μπουκάλι, για ένα χαμόγελο». Το πρόγραμμα υλοποιείται με την συμμετοχή και την επίβλεψη των εκπαιδευτικών Καραποστόλου Κατερίνα, Μιχαήλ Φωτεινή και Κουκουρίκος Παναγιώτης.

Το πρόγραμμα συνδυάζει το τον περιβαλλοντικό στόχο της ανακύκλωσης με μια σπουδαία κοινωνική πράξη. Σε συνεργασία με τον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού», τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί συλλέγουν άδειες συσκευασίες εμφιαλωμένου νερού (μικρές ή μεγάλες) και τις προωθούν στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης Λαγκαδά. Στόχος τους είναι η αγορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τον οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού».

Στην προσπάθειά του αυτή ζητούν από όλους εμάς να γίνουμε αρωγοί. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει έως τον Απρίλιο του 2020. Η συλλογή των συσκευασιών θα γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσαυγής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήστε με το Δημοτικό σχολείο Χρυσαυγής στο τηλέφωνο 2394022619 καθώς και με την υπεύθυνη του προγράμματος, Κατερίνα Καραποστόλου, στο τηλέφωνο 6977041191 και στο mail: [email protected]

Προηγούμενο Χιονίζει στα ορεινά του δήμου Λαγκαδά
Επόμενο Νέος πρόεδρος του συλλόγου Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών ο Σταύρος Βαρβαρίδης