8 συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ.


Στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις διακίνησης και κατοχής ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ.
Συνελήφθησαν συνολικά (8) άτομα
Συνεχείς και εντατικοί είναι οι έλεγχοι που διενεργούν συστηματικά αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, με σκοπό τον εντοπισμό ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις εμπορίας, διακίνησης και κατοχής εξαρτησιογόνων ουσιών.
Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου και σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ. συνολικά οκτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσσαλονίκης, δύο (2) αλλοδαπών ηλικίας 16 και 27 ετών, μετά από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι προ επικείμενου ελέγχου τράπηκαν σε φυγή. Ο 16χρονος κατά την προσπάθεια διαφυγής του απέρριψε στο έδαφος (1) μικροδέμα κάνναβης συνολικού βάρους (15,6) γραμμαρίων ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών ουσιών ενώ στην κατοχή του 27χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, μικροδέμα κάνναβης που είχε προμηθευτεί νωρίτερα από τον 16χρονο και μικροδέμα ηρωίνης.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Πηγή:cityportal.gr
Προηγούμενο Άνοιξαν οι εγγραφές στον 9ο "Χορτιάτης Trail Run"
Επόμενο Ο Λαγκαδάς μίλησε : “Η Συμφωνία των Πρεσπών συνιστά εθνική ήττα!”