Λαγκαδάς: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητών προσφύγων στην Ελλάδα

Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων που όπως προέκυψε από την έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων που όπως προέκυψε από την έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου.

Στη σύλληψη δύο αλλοδαπών, ηλικίας 32 και 23 ετών, οι οποίοι ενέχονται σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς αλλοδαπών προχώρησαν σήμερα το πρωί οι αρχές.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες σήμερα στην Εγνατία Οδό – ύψος Λαγκαδά, αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που επέβαιναν οι συλληφθέντες πλην όμως ο οδηγός του (32χρονος), δε συμμορφώθηκε και ανέπτυξε ταχύτητα προβαίνοντας ταυτόχρονα σε επικίνδυνους ελιγμούς.

Στη συνέχεια, το εν λόγω όχημα έπειτα από πρόσκρουση σε περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης ακινητοποιήθηκε και οι προαναφερόμενοι τράπηκαν σε φυγή πεζή, πλην όμως εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Έπειτα από έλεγχο που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε η παράνομη μεταφορά δύο ανήλικων αλλοδαπών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εισήλθαν παράνομα από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

φωτογραφία αρχείου

Πηγή: voria.gr

Προηγούμενο Όλες οι συνταγματικές αλλαγές που αποφάσισε η Βουλή των Σκοπίων
Επόμενο Με παρέμβαση Καραγιάννη αναβλήθηκαν οι διακοπές ρεύματος στον Λαγκαδά