Αίτηση συμμετοχής για αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες για το πρόγραμμα των 600€


Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ θα συμμετέχει στην υλοποίηση επιδοτούμενου προγράμματος τηλεκατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους επιστήμονες

Η Διαδημοτική Επιχείρηση Δυτικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης ‘Νεφέλη’ είναι Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου ΙΙ με κωδικό ΕΟΠΠΕΠ 12101149. Πρόκειται για μια επιχείρηση των Δήμων της Δυτικής Υπαίθρου του Νομού Θεσσαλονίκης και πιο συγκεκριμένα των ‘Καλλικρατικών’ Δήμων Δέλτα, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου.

 

Με βάση τα όσο δήλωσε ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, ποσό 600 ευρώ ανά ωφελούμενο θα διατεθεί σε έξι επιστημονικούς κλάδους:

  • Οικονομολόγους
  • Λογιστές
  • Μηχανικούς
  • Δικηγόρους
  • Ανεξάρτητους επαγγελματίες
  • Με έμμισθη εντολή ιατρούς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές

Μέσα από πόρους του ΕΣΠΑ, θα καταβληθεί εκπαιδευτικό επίδομα-αποζημίωση, ύψους 600 ευρώ, για τον Απρίλιο, διά υλοποίησης ειδικού ανοιχτού προγράμματος τηλεκατάρτισης.

Το ποσό αυτό είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και μη συμψηφιστέο, και φυσικά απολύτως καθαρό χωρίς παρακρατήσεις ή επιβαρύνσεις, αφορά αποκλειστικά τους παραπάνω επιστήμονες. Η πρώτη δόση των 400 ευρώ θα ξεκινήσει να καταβάλλεται εντός Απριλίου (από 15/4), ενώ τα υπόλοιπα 200 ευρώ θα καταβληθούν, μέχρι τις 30/4.

Το πρόγραμμα θα συντελεστεί με την επιτυχημένη διαδικασία των voucher με απόλυτη διαφάνεια.

Εάν επιθυμείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον παρακαλώ επικοινωνήστε στο 2310 715971 ή συμπληρώστε την φόρμα που υπάρχει στην αντίστοιχη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μας www.kek-nefeli.gr

 

Προηγούμενο Πυκνό χιόνι σε αρκετές περιοχές του δήμου Λαγκαδά
Επόμενο Διατροφή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος και προφύλαξη από ιούς