Στο Λαγκαδά συνεδρίασε το ΔΣ του του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)


Ποια θέματα συζητήθηκαν

Στην διαρκή προσπάθεια που Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης να αποκεντρώνει τη λειτουργία του και να βρίσκεται συνεχώς κοντά στα μέλη του, ιδίως σ’ αυτά που δραστηριοποιούνται εκτός Θεσσαλονίκης, απέδωσε την απόφαση του να διοργανώσει στο Λαγκαδά συνεδρίαση του ΔΣ, ο Μιχάλης Ζορπίδης, ανοίγοντας την, χθες το βράδυ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά, παρόντος του Δημάρχου Γιάννη Καραγιάννη αλλά και δεκάδων μελών του ΕΕΘ από την περιοχή.

Ο κ. Ζορπίδης τόνισε ότι το ΔΣ του ΕΕΘ, μαζί με τα στελέχη του, τους επιστημονικούς συνεργάτες και φυσικά τη Διοικητική Επιτροπή του βρίσκεται απόψε εδώ προκειμένου να ενημερώσει τους τοπικούς παράγοντες αλλά και τα μέλη του για τις δραστηριότητες και τον προγραμματισμό του, θέλοντας παράλληλα να τους ακούσει προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση των προβλημάτων.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης καλωσόρισε τα μέλη του ΔΣ και τους επαγγελματίες στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, «που είναι πάντα φιλόξενη και ανοιχτή στους επαγγελματίες της περιοχής. Αποτελεί τιμή για το Δήμο και την πόλη του Λαγκαδά να γίνεται εδώ αυτή η συνεδρίαση. Χαιρετίζω την απόφαση του ΕΕΘ να συνδράμει στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λαγκαδά, για την οποία και σας ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό», τόνισε ο δήμαρχος Λαγκαδά και κάλεσε τους παρευρισκομένους στα εγκαίνια του «Ανταποδοτικού Πάρκου Ανακύκλωσης» που θα γίνουν το Σάββατο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών.

Στη συνέχεια, οι πρόεδροι των εννέα θεματικών επιτροπών και της Αναπτυξιακής Εταιρίας του ΕΕΘ μίλησαν για το περιεχόμενο των παρεμβάσεων τους και ενημέρωσαν τους παρισταμένους για τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν, προκειμένου να επιτευχθεί ο κοινός στόχος, που δεν είναι άλλος από τη διαρκή ενίσχυση και στήριξη της επιχειρηματικότητας.

Ακολούθως μέλη του ΕΕΘ από τον Λαγκαδά και την ευρύτερη περιοχή έθεσαν τόσο στους συμβούλου του Επιμελητηρίου Γιάννη Σωπασή και Γιάννη Δόβελο όσο και στους προέδρους των επιτροπών διάφορα θέματα που τους απασχολούν και έλαβαν συμβουλές και πληροφορίες. Το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε σε διάφορα ασφαλιστικά ζητήματα, καθώς και στις αποφάσεις που αναμένονται για το νέο πλαίσιο ρύθμισης των οφειλών προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ζορπίδης για να καλέσει τους παρισταμένους να διατυπώσουν τις προτάσεις τους για τις θεματικές και τα πεδία πάνω στα οποία θα μπορούσε να επεκτείνει τις δραστηριότητες και το ενδιαφέρον του το ΕΕΘ. Το ΔΣ του ΕΕΘ στην προηγούμενη συνεδρίαση του αποφάσισε να συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στις μεγάλες αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λαγκαδά, καθώς αυτές αναμένεται να αυξήσουν τις επισκέψεις στην περιοχή, κάτι που θα τονώσει την αγοραστική κίνηση στην τοπική αγορά.

Πηγή: life-events.gr

Προηγούμενο Νέα απορριμματοφόρα στο δήμο Λαγκαδά
Επόμενο Eγκαινιάζεται το πρώτο Πάρκο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στο Λαγκαδά