Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Νέα απορριμματοφόρα στο δήμο Λαγκαδά

Παρελήφθη το πρώτο από τα τέσσερα οχήματα που θα κοστίσουν 207.800 ευρώ

Παρελήφθη το πρώτο από τα τέσσερα οχήματα που θα κοστίσουν 207.800 ευρώ

Παρελήφθη το πρώτο από τα 4 νέα απορριμματοφόρα φορτηγά που προμηθεύτηκε ο Δήμος Λαγκαδά, με δικές του δαπάνες συνολικού προϋπολογισμού 207.080 €. Η αγορά αφορά σε δύο διαξονικά και δύο τριαξονικά οχήματα.

Στα τέλη Νοεμβρίου 2018, ο Δήμος παρέλαβε από τον ΤΑΠ ακόμη 4 καινούρια απορριμματοφόρα, ως δωρεά του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης εξήγησε ότι η ανανέωση του στόλου των απορριμματοφόρων είναι μέρος της συνολικής ενίσχυσης του τομέα καθαριότητας που σχεδίασε και υλοποίησε μεθοδικά ο Δήμος:

«Ουσιαστικά αντικαθιστούμε και ανανεώνουμε το 60% του στόλου των οχημάτων, ο οποίος κατά μέσο όρο αποτελείται από οχήματα εικοσαετίας. Το καταφέραμε, αφενός εξοικονομώντας χρήματα σε οικονομικά δύσκολες εποχές για το Δήμο και την Αυτοδιοίκηση συνολικά, αφετέρου χάρη στην αγαστή συνεργασία μας με τους ανθρώπους του αγωγού ΤΑΡ. Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει εκτός από την αντικατάσταση των απαρχαιωμένων απορριμματοφόρων και την προμήθεια καινούριων κάδων απορριμμάτων. Η εικόνα, η λειτουργικότητα και το έργο της καθαριότητας στο Δήμο Λαγκαδά βελτιώνεται αποφασιστικά».

Πηγή: makthes.gr

Προηγούμενο Η κακή διάθεση αυξάνει την παραγωγικότητα στους εξωστρεφείς
Επόμενο Στο Λαγκαδά συνεδρίασε το ΔΣ του του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΦΩΤΟ)

MENU

Back