Πέθαναν μέσα σε πορτμπαγκάζ τα τρία άτομα που βρέθηκαν νεκρά στη Μικρή Βόλβη


Φαίνεται ότι πρόκειται για μετανάστες από το Μπαγκλαντές οι οποίοι ταξίδευαν κλεισμένοι μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου και από την εισπνοή αερίων της καύσιμης ύλης έχασαν αρχικά τις αισθήσεις τους και στη συνέχεια κατέληξαν

Σε μετανάστες από το Μπανγκλαντές φαίνεται πως ανήκουν τα τρία πτώματα που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες μέρες σε αγροτική περιοχή της Μικρής Βόλβης, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής ευρήματα της ιατροδικαστικής έρευνας, ο θάνατός τους προήλθε από εισπνοή δηλητηριώδους αερίου, πιθανότατα κατά την παραμονή τους σε κάποιο κλειστό χώρο.

Υπό αυτές τις συνθήκες -κι ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων- ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι διωκτικές αρχές είναι οι άτυχοι άνδρες -ηλικίας 20 έως 40 ετών- να ταξίδευαν κλεισμένοι μέσα στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου και από την εισπνοή αερίων της καύσιμης ύλης να έχασαν τις αισθήσεις τους με συνέπεια να επέλθει ο θάνατός τους.

Κατά αυτήν την εκδοχή πιθανολογείται ότι ο οδηγός- διακινητής μόλις αντιλήφθηκε ότι ήταν νεκροί να τους άφησε στο σημείο εντοπισμού και να εξαφανίστηκε.

Τα άψυχα κορμιά τους βρέθηκαν το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ενώ από την πρώτη στιγμή δεν διαπιστώθηκαν ίχνη κακώσεων κάτι που επιβεβαιώθηκε και κατά την ιατροδικαστική έρευνα.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προηγούμενο Καταρτίζεται το Τοπικό Επιχειρησιακό Σχέδιο του Δήμου Λαγκαδά
Επόμενο Κορονοϊός: Είναι επίσημο - 21 νέα κρούσματα του ιού