Το καρναβάλι στο Λαγκαδά θα είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ!


Δείτε το πρόγραμμα του διημέρου

Για ακόμα μια χρονιά ο Σύλλογος Εμποροεπαγγελματοβιοτεχνών διοργανώνει το καρναβάλι του Λαγκαδά. Μια γιορτή που σιγά σιγά γίνεται θεσμός για την πόλη μας θα λάβει χώρα το σαββατοκύριακο της Καθαράς Δευτέρας και είμαστε όλοι καλεσμένοι.

Συγκεκριμένα η γιορτή θα κρατήσει δύο μέρες, το Σάββατο 29/02 και την Κυριακή 01/03.

Το Σάββατο στις 15:30 θα γίνει η μεγάλη παιδική παρέλαση, όπου εκατοντάδες παιδιά από όλο τον δήμο Λαγκαδά και όχι μόνο θα συμμετάσχουν. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από το Δεύτερο Δημοτικό σχολείο και θα καταλήξει στην πλατεία Λαγκαδά, όπου τους περιμένει η μεγάλη γιορτή με ζογκλέρ, κλόουν, χορευτές και ξυλοπόδαρους. Στην παιδική παρέλαση δεν υπάρχει διαγωνιστικό μέρος και τα παιδιά είναι ελεύθερα να φορέσουν τις στολές της αρεσκείας τους.

 

Η Κυριακή, η οποία είναι η δεύτερη μέρα του καρναβαλιού στην πόλη μας, είναι αφιερωμένη σε όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας. Την Κυριακή θα γίνει η μεγάλη παρέλαση των ομάδων, όπου η κάθε ομάδα έχει την θεματική της και συναγωνίζεται τις άλλες στην πρωτοτυπία του θέματος και στην συνολική εμφάνιση των κουστουμιών.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τον κόμβο του πρώτου δημοτικού σχολείου στις 16: 00 και θα καταλήξει στην αυλή του δευτέρου δημοτικού. Στο τέλος οι ομάδες θα περιμένουν την ανακήρυξη του μεγάλου νικητή της φετινής διοργάνωσης.

Προηγούμενο Μαθητικοί Αγώνες επί ανώμαλου εδάφους στα Λουτρά Λαγκαδά
Επόμενο Ο Τζιτζικώστας εξελέγη πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής των Περιφερειών