Θεσσαλονίκη: 30χρονος μέσα σε ένα μεσημέρι έκλεψε 4 επιβάτες σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ

Σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι που περιείχε τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα με στοιχεία ημεδαπού και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ημεδαπού, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες (11-12-2018) στο κέντρο της πόλης, 30χρονο αλλοδαπό, διότι κατείχε δισκία που εμπίπτουν στις διατάξεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς κι έναν σουγιά.

Επιπλέον, σε έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν κινητό τηλέφωνο, πορτοφόλι που περιείχε τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα με στοιχεία ημεδαπού και δελτίο αστυνομικής ταυτότητας έτερου ημεδαπού, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, μεσημβρινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο 30χρονος, εκμεταλλευόμενος συνθήκες συνωστισμού εντός αστικών λεωφορείων, διέπραξε τέσσερις (4) κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων επιβατών, αφαιρώντας τα προαναφερόμενα αντικείμενα καθώς και χρηματικά ποσά.

Πηγή: www.parallaximag.gr

Προηγούμενο Σαν Σήμερα: 13 Δεκεμβρίου
Επόμενο Ένα ακόμα θανατηφόρο στην Εγνατία Οδό με παράτυπους μετανάστες – 3 νεκροί , 6 τραυματίες (φωτογραφίες)