Υλικά
500 γρ. μύδια
1 πουμαρό
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κόκκινο κρεμμύδι
1 πρέζα Αλάτι, πιπέρι, κύμινο, κάρδαμο, κόκκινη γλυκιά πάπρικα
1 σφηνάκι ούζο για σβήσιμο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε καλά τα μύδια και τα πλένουμε
Σοτάρουμε στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και προσθέτουμε και τα μύδια
Μόλις βγάλουν τα “υγρά” τους σβήνουμε με το ούζο, περιμένουμε να ξεθυμάνει και προσθέτουμε τα μπαχαρικά
Μετά προσθέτουμε τη σάλτσα και λίγο νερό και σιγοβράζουμε για ένα 20 λεπτό περίπου
Μόλις δέσει η σάλτσα σβήνουμε και σερβίρουμε!
Καλή όρεξη !
Πηγή : www.cookpad.com