Στιγμές από το Δημοτικό Συμβούλιο Δ.Λαγκαδά 13.11.2019


Σε ερώτησή μας εκτός ημερήσιας διάταξης για το αν λειτουργεί η ανακύκλωση μας απάντησαν ότι επειδή δεν ανακυκλώνουν σωστά οι κάτοικοι και μπερδεύουν και σκουπίδια τα παίρνουμε όλα σαν σκουπίδια !!!!Και εμείς που ανακυκλώνουμε ,πλένουμε σκουπίζουμε και τελικά τι καταφέρνουμε??τα θάβουμε στον Χυτά!!!Από Δευτέρα όμως και αφού αρχίσει ενημέρωση του κόσμου μας υποσχέθηκαν θα λειτουργούν κανονικά!!!

Στο δε ενδέκατο θέμα συζήτησης (ορισμός διοίκησης στα Λουτρά Λαγκαδά) που έπρεπε να είναι το μοναδικό θέμα  της συνεδρίασης πόνεσε η ψυχή μας!!!Δεν ήθελε κανείς της συμπολίτευσης να αναλάβει μέρος στην νέα διοίκηση διότι θα είχε συνέπειες και προτάθηκε από τον Δήμαρχο η υπέροχη πρόταση της διοίκησης Πρωτοδικείου. Δηλαδή ο Δήμος μας δεν αναλαμβάνει να διοικήσει τα Λουτρά (το διαμάντι προεκλογικά ) που σήμερα παρά την εγκατάλειψή τους  και με όσα τμήματά τους λειτουργούν δεν έχουν σοβαρές υποχρεώσεις σε σχέση με τα άλλα νομικά πρόσωπα του Δήμου (ΔΕΥΑΛ,ΔΗΚΕΛ κλπ) .

Από τον Ιούνιο που εξελέγη η σημερινή διοίκηση φτάσαμε 13 .11 δηλαδή έξι μήνες μετά για να αποφασίσουμε να μην αναλάβουμε τα Λουτρά γιατί έχουν ευθύνες για τους συμμετέχοντες στη διοίκηση!!!

Άντε τώρα να μιλήσεις για δυνατότητες ανάπτυξης (με ή χωρίς ιδιώτες) που έχουν τα Λουτρά μας σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη και με ποιόν??Αυτόν που λέει δεν θέλω ευθύνες ??

Μαρκέλλα Ταυρίδου

Προηγούμενο Σαν σήμερα: Η Μάχη της Ισσού
Επόμενο Εκδήλωση εθελοντικής ομάδας Α.Σ.Ε.Π.Α. Λαγκαδά