Πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό μαθητικού ραδιοφώνου για το Νηπιαγωγείο Οσσας


Το πρώτο βραβείο κέρδισε το Νηπιαγωγείο Οσσας στον διαγωνισμό μαθητικού ραδιοφώνου που προέκυψε μέσα από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα eTwinning έργο «eTreeHuggers: 1, 2, Tree, Hug the Trees with me».

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 16 νηπιαγωγεία από όλη την Ελλάδα, όπου τα νήπια έπρεπε να συμπληρώσουν τη φράση «Αν κάθε μέρα» επιλέγοντας ένα δέντρο και την θετική εξέλιξη που θα είχε η πράξη τους αυτή στο χρόνο. Για παράδειγμα, ένα νήπιο ανέφερε «Αν κάθε μέρα φύτευα ένα πεύκο, σε μερικά χρόνια η πόλη μου θα είχε πιο καθαρό αέρα», ενώ ένα άλλο ανέφερε «Αν κάθε μέρα φυτεύαμε μία ελιά τότε σε λίγα χρόνια θα γινόταν μία θάλασσα από λάδι, θα γέμιζε όλος ο κόσμος ελιές και δεν θα έμενε κανένας πεινασμένος».

Τα αισιόδοξα μηνύματα των παιδιών ηχογραφήθηκαν και έγιναν βίντεο με φωτογραφίες από δράσεις που έκανε το νηπιαγωγείο σχετικά την προστασία των δέντρων. Τα παιδιά φύτεψαν ένα δεντράκι στην αυλή τους και μέσα από βιωματικά παιχνίδια έμαθαν να προστατεύουν τα δέντρα και να αγαπούν τη φύση.

Δείτε το υπέροχο βίντεο του Νηπιαγωγείου Οσσας και απολαύστε χαρούμενες φωνές με αισιόδοξα μηνύματα και όμορφες εικόνες.

Προηγούμενο Τσουχτερά τα πρόστιμα για μετακίνηση εκτός νομού. Δείτε τι ισχύει
Επόμενο Κορονοϊός - ΕΛΑΣ: 2.322 πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις το Σάββατο