Ο πιο σίγουρος και άμεσος τρόπος να βγάλετε λεφτά online (ο μόνος τρόπος που δουλεύει)


Δες με ποιο τρόπο μπορείς να βγάλεις πραγματικά λεφτά online

Διαβάζεις αυτό το άρθρο γιατί πιθανότατα είσαι σαν και εμένα, θέλεις δηλαδή να βγάλεις εύκολα λεφτά, λεφτά online από την άνεση του σπιτιού σου.

Μπορεί ο σκοπός σου να είναι να δημιουργήσεις ένα έξτρα εισόδημα. Μπορεί να να θέλεις να αλλάξεις την καριέρα σου και να πάρεις την ζωή σου στα χέρια σου. Όποιος και να είναι ο σκοπός σου μια είναι η αλήθεια, ότι λεφτά online μπορείς να βγάλεις.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να βγάλεις λεφτά online. Αν αναζητήσεις στην google “πως να βγάλω λεφτά onlineθα βρεις δεκάδες λίστες με πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάλεις λεφτά online. Έχω δοκιμάσει πολλούς τρόπους και μπορώ με βεβαιότητα να σου πω ότι ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος είναι το affiliate marketing.

Είναι ο πιο ρεαλιστικός και σίγουρος τρόπος για να βγάλεις λεφτά online. Από την ησυχία του σπιτιού σου και με εντελώς δικό σου οράριο. Το να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ είναι ένας απόλυτα εφικτός και ρεαλιστικός στόχος. Για την ακρίβεια ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχεις βγάλει ακόμα λεφτά από το ίντερνετ είναι επειδή δεν ξεκίνησες ακόμα.

Χρειάζεται απλά να το θες πραγματικά και να ξεκινήσεις σήμερα.

 

Τι είναι το affiliate marketing;

Ας πάρουμε το εξής σενάριο από την offline ζωή μας. Θέλουμε να αγοράσουμε ένα νέο προϊόν, ας πούμε για παράδειγμα ένα νέο tablet. Επειδή όμως κυκλοφορούν δεκάδες μοντέλα και σε πολλές και διαφορετικές τιμές, δεν ξέρουμε ποιο είναι αυτό που μας βολεύει και ποιο θέλουμε να αγοράσουμε. Σε αυτό το σημείο απόγνωσης, ένας φίλος παρεμβαίνει και μας προτείνει ένα μοντέλο tablet που εκείνος χρησιμοποιεί και το οποίο καλύπτει τις ανάγκες του. Αν το tablet αυτό είναι εντός του δικού μας προϋπολογισμού, τότε θα το αγοράσουμε άμεσα, και αυτό γιατί μας το πρότεινε ένας φίλος.

Λαμβάνοντας υπόψιν την απλή αυτή αρχή ότι οι άνθρωποι τείνουν να αγοράζουν αυτό που τους προτείνουν κάποιοι άλλοι, δημιουργήθηκε η ιδέα του Affiliate Marketing. Προτείνετε προϊόντα ή υπηρεσίες σε γνωστούς και αγνώστους και βγάζετε λεφτά αν τελικά γίνει η αγορά.

Με λίγα λόγια η διαδικασία είναι η εξής: Βρίσκεις πετυχημένα προϊόντα (ψηφιακά ή μη) και έπειτα τα προωθείς με διάφορους τρόπους και όταν κάποιος τα αγοράζει, κερδίζεις μια προμήθεια.

 

Πως λειτουργεί το affiliate marketing;

Η λειτουργία του είναι απλή. Εγγράφεστε δωρεάν σε μια υπηρεσία affiliate marketing, επιλέγετε το προϊόν ή την υπηρεσία που θέλετε να προωθήσετε. Για κάθε προϊόν ή υπηρεσία μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοναδικό σύνδεσμο (url). Αν στείλετε αυτόν τον σύνδεσμο με email ή ακόμα και αν το δημοσιεύσετε και κάποιος κάνει κλικ πάνω σε αυτόν και τελικά αγοράσει το προϊόν, εσείς θα πάρετε μια προμήθεια.

Γιατί είναι τόσο καλό το affiliate marketing

Το σημαντικότερο είναι ότι δεν είσαι ο ιδιοκτήτης των προϊόντων και έτσι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι για θέματα όπως μεταφορές, αποθήκευση, ανανέωση των προϊόντων κτλ. Εσύ απλά κάνεις συστάσεις και συλλέγεις προμήθειες. Χωρίς αρχικό κεφάλαιο, χωρίς αποθήκες, χωρίς προσωπικό, χωρίς να ασχολείσαι καθόλου, απλά προωθείς συνδέσμους.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα social media για να ξεκινήσεις. Φαντάσου να ανεβάζεις ένα σύνδεσμο στο προφίλ σου στο facebook και μόλις γίνουν από αυτό πωλήσεις εσύ να παίρνεις προμήθεια.

Το affiliate marketing είναι ο πιο σίγουρος τρόπος να βγάλεις λεφτά από το ίντερνετ.

 

Που να βρεις προϊόντα για να προωθήσεις με affiliate κωδικούς;

Για αρχή κάνε εγγραφή στο δίκτυο της Linkwise και βρες μέσα από εκεί όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που θες να προωθήσεις.

Η Linkwise είναι το μεγαλύτερο ελληνικό affiliate δίκτυο, και είναι σίγουρο ότι θα βρεις αυτό που αναζητάς για να παρωθήσεις. Δεκάδες εταιρείες με πολλά και διαφορετικά αντικείμενα βρίσκονται στο δίκτυο της Linkwise. Γραφτείτε σήμερα και ξεκινήστε να βγάζετε λεφτά online.

Προηγούμενο Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές στο νηπιαγωγείο στο Μελισσοχώρι (photos)
Επόμενο Καταδικάστηκαν δύο αστυνομικοί που έκαναν το άσπρο-μαύρο