Mediterranean Cosmos: Ταξίδι για παιδιά στην αρχαία Αίγυπτο και τις πυραμίδες του Φαραώ


Από τη 1 έως τις 16 Μαρτίου, το Mediterranean Cosmos, ο απόλυτος προορισμός για shopping και διασκέδαση για όλη την οικογένεια, διοργανώνει την εκδήλωση “Kids in Pyramids”, ένα μοναδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα μας μεταφέρει κυριολεκτικά σε άλλη χώρα και άλλη εποχή!

Το πιο συναρπαστικό ταξίδι στην αρχαία Αίγυπτο και τις πυραμίδες του Φαραώ ξεκινάει!

Μέσα από μια ξενάγηση σε 3 σταθμούς και υπό την καθοδήγηση των εξειδικευμένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδών, οι μικροί επισκέπτες του Mediterranean Cosmos θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον μαγευτικό πολιτισμό της αρχαίας Αιγύπτου, να ανακαλύψουν τις μούμιες, τον Τουταγχαμών, να επισκεφθούν το θρόνο του Φαραώ, να κάνουν ανασκαφές στην άμμο, να αναζητήσουν τον κρυμμένο θησαυρό και να αποκρυπτογραφήσουν τα ιερογλυφικά μέσα από τα πιο ξεχωριστά διαδραστικά παιχνίδια!

Βασικός στόχος της εκπαιδευτικής εκδήλωσης είναι να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών και να τους δώσει με τον πιο βιωματικό τρόπο τα ερεθίσματα για μια πρώτη επαφή με την αρχαία Αίγυπτο και τα αρχιτεκτονικά αριστουργήματά της.

Ζήστε την αξέχαστη αυτή εμπειρία, εξερευνήστε τον μαγικό κόσμο της αρχαίας Αιγύπτου και γίνετε και εσείς μικροί αρχαιολόγοι!

Πηγή : thestival.gr

Προηγούμενο Φ. Γεννηματά: Είμαστε στην πρώτη γραμμή για τη διεκδίκηση των αποζημιώσεων
Επόμενο Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου για παιδιά με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για το Αυτί και την Ακοή από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών