Αριστεία Επιχειρηματικότητας ΕΕΘ: Βραβεύτηκαν δύο επιχειρήσεις με έδρα τον Δήμο Λαγκαδά


Αριστεία Επιχειρηματικότητας ΕΕΘ: Βραβεύτηκαν δύο επιχειρήσεις με έδρα τον Δήμο Λαγκαδά

Δύο επιχειρήσεις με έδρα τον δήμο Λαγκαδά επιλέχτηκαν ανάμεσα σε δεκάδες, καθώς διακρίθηκαν για τη δραστηριότητα τους τη χρονιά που πέρασε.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή την περασμένη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου στο Βασιλικό Θέατρο.

Στην κατηγορία Νεανικής Επιχειρηματικότητας, τιμήθηκαν επιχειρήσεις που ανήκουν σε νέους κάτω των 40 ετών, με σκοπό να προβληθεί το ορθό πρότυπο για τον νέο άνθρωπο και να αναδειχθεί η αντίθεση με αυτό που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία για το βόλεμα, το ρουσφέτι η μια θέση στο Δημόσιο.  Στην κατηγορία αυτή ένα από τα τρία βραβεία της Νεανικής Επιχειρηματικότητας παρέλαβε ο μηχανολόγος μηχανικός Σταύρος Βαρβαρίδης από το Περιβολάκι Λαγκαδά.

Ο ίδιος, μαζί με την αδερφή του Καλλιόπη Βαρβαρίδου που είναι διακοσμήτρια, δημιούργησαν το 2015 την εταιρεία DECO με έδρα τον Λαγκαδά. Το κεντρικό σλόγκαν της επιχείρησης «Decological» τα λέει όλα. Η επιχείρηση κέρδισε το βραβείο επειδή κατορθώνει να σχεδιάζει και να υλοποιεί έργα με οικολογικά υλικά, άρα φιλικά προς το περιβάλλον, και ταυτόχρονα με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και χαμηλό κόστος προς τον πελάτη. «Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει το έργο μας και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία στο μέλλον» αναφέρει ο κ. Βαρβαρίδης.

Στην κατηγορία Περιφερειακή Επιχειρηματικότητα βραβείο παρέλαβε η εταιρεία «Χτύπα το» με ιδιοκτήτες τους Δημήτρη Σακονίδη και Νίκο Παπαδόπουλο. Οι δύο φίλοι με καταγωγή από τη Γερακαρού οραματίστηκαν το 2016 ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ψηφιακής τεχνολογίας. Ξεκινώντας από μια αποθήκη στο χωριό, έφτασαν σήμερα να διατηρούν τον μοναδικό κόμβο ηλεκτρονικού εμπορίου με έδρα τη Θεσσαλονίκη για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας.

πηγη

Προηγούμενο Ο πολιτιστικός σύλλογος Λαχανά σας προσκαλεί στην φωτογράφιση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου
Επόμενο Γιορτή ημέρας: Απόστολος Ανδρέας