Την Τρίτη αποπλέει το “Αβέρωφ”


Επισκέψιμο μέχρι τις 17:00 σήμερα.

Ανοικτό το ενδεχόμενο να παραμείνει σήμερα ανοικτό έως τις 17:00 συνεχόμενα το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εφόσον η ροή του κόσμου είναι αυξημένη όπως και την περασμένη Κυριακή, οπότε και η επισκεψιμότητα κινήθηκε σε επίπεδα άνω των 6.000 ατόμων, άφησε ο κυβερνήτης του, Σωτήριος Χαραλαμπόπουλος, εκφράζοντας εκ νέου τη συγκίνησή του για τη ζεστή αγκαλιά των Βορειοελλαδιτών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το θωρηκτό Αβέρωφ θα αποπλεύσει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης για την μαρίνα Φλοίσβου στο Φάληρο την Τρίτη στις 8 το πρωί και αύριο, θα παραμείνει κλειστό για το κοινό προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για το ταξίδι του.

Να σημειωθεί ότι βάσει του επίσημου προγράμματος, το θωρηκτό Αβέρωφ είναι για τελευταία ημέρα σήμερα επισκέψιμο από τις 9 το πρωί έως και τη 1 το μεσημέρι και από τις 3 το μεσημέρι έως και τις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση του Γ.Ε.Ν.:

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» πρόκειται να αποπλεύσει από το λιμένα Θεσσαλονίκης πρωινές ώρες της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου 2017 και να πλεύσει προς τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα Φλοίσβου. Κατά τον πλου, το Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» θα συνοδεύεται από τη φρεγάτα ΕΛΛΗ.
Τελευταία μέρα επισκεπτηρίου είναι η Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017.
Κατά τον απόπλου του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τη Θεσσαλονίκη ενθαρρύνεται η τιμητική συνοδεία του από πλωτά σκάφη ιδιωτών και Συλλόγων.

 

Πηγή: thestival.gr

The post Την Τρίτη αποπλέει το “Αβέρωφ” appeared first on DeltaNews.eu.

Προηγούμενο Κύμινα: Στολίζεται σήμερα το δένδρο των ευχών
Επόμενο 10 Δεκεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων