Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε ατελείωτες ώρες μέσα στην κουζίνα για να φτιάξετε ένα γλυκό. Αυτή η τόσο απλή δημιουργία μου θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση, αλλά και με την ευκολία στην εκτέλεσή της! Πώς θα μπορούσατε να αντισταθείτε άλλωστε σε μια τόσο νόστιμη λαχταριστή λιχουδιά.

TIP: Η ζελατίνη ανήκει στα πηκτικά υλικά. Χρησιμοποιείται τόσο στη ζαχαροπλαστική όσο και στη μαγειρική για να πήξει υδαρή μίγματα όπως κρέμες (μπαβαρουάζ, πανακότα, κρεμ καραμελέ κ.ά.) και σάλτσες, ενώ, ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσουμε, μπορεί να μας δώσει και «σταθερά» μίγματα, όπως ζελέ φρούτων και τερίνες. Εμπεριέχεται επίσης σε πάρα πολλά έτοιμα τρόφιμα.