Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά σε Γενική Συνέλευση


Κάλεσμα Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά

Ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Λαγκαδά καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 11 π.μ.. Η Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα στο δημαρχείο Λαγκαδά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά έχει ως εξής:

Συνάδελφοι αγρότες – κτηνοτρόφοι, μπήκε το 2020 και τα προβλήματα μας μεγαλώνουν, οι άδειες τσέπες μας το επιβεβαιώνουν και πρέπει να γίνει συνείδηση και πεποίθηση σε κάθε αγρότη πως όσο δεν συμμετέχει στους αγώνες, τα προβλήματα και τα αδιέξοδα μας θα οξύνονται. Όσοι δεν θέλουν να “δυσαρεστήσουν” την εκάστοτε κυβέρνηση και τον βουλευτή, να ξέρουν ότι θα είναι μόνιμα “δυσαρεστημένη” η τσέπη και η οικογένειά τους. Με τους αγώνες μας όλα τα προηγούμενα χρόνια αποσπάσαμε λύσεις στα δίκαια αιτήματά μας, πήραμε ανάσες, ανακόψαμε ή σταματήσαμε ακόμη χειρότερα μέτρα που μας είχαν ετοιμάσει.
Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων, που συμμετέχουμε, αποφάσισε την ένταση και τον συντονισμό των κινητοποιήσεων μας για το επόμενο διάστημα, ενάντια στην καταστροφική πολιτική που ακολουθούν διαχρονικά οι κυβερνήσεις, υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, πολλαπλασιάζοντας και οξύνοντας τα προβλήματα για τους μικρούς και μεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους, βάζοντας πλέον στην ημερήσια διάταξη το ίδιο το ζήτημα της επιβίωσης.
Συνάδελφοι, απευθύνουμε ενωτικό κάλεσμα σε κάθε αγρότη και κτηνοτρόφο που πιστεύει στο δίκιο και τη δύναμη των αγώνων μας, που αγωνιά για το σήμερα και το αύριο της ζωής και των παιδιών του, να συμμετέχει στην Γενική Συνέλευση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Λαγκαδά, το Σάββατο 25 Γενάρη, στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Λαγκαδά στην αίθουσα συνεδριάσεων. Σας καλούμε να συζητήσουμε ό,τι μας απασχολεί, να επικαιροποιήσουμε το πλαίσιο αιτημάτων και να προγραμματίσουμε τα επόμενα αγωνιστικά μας βήματα, μπροστά και στο συλλαλητήριο στην «Agrotica» το Σάββατο 1η Φλεβάρη, στις 12 μ.μ, στην Εμπορική Πύλη επί της Εγνατίας, που πρέπει να είμαστε όλοι εκεί.

Τα άμεσα αιτήματά μας είναι:
Κατώτατες εγγυημένες τιμές με βάση το κόστος παραγωγής και ταυτόχρονα να αφήνουν ένα εισόδημα.
Μείωση κόστους σε μέσα και εφόδια και όχι συνεχής αύξηση, όπως έγινε με τα τιμολόγια της ΔΕΗ από το Σεπτέμβρη. Αφορολόγητο πετρέλαιο.
Καμιά αύξηση στις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ.
Αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ, ώστε να καλύπτει και να ασφαλίζει στο 100% την παραγωγή και το κεφάλαιο από όλους τους φυσικούς κινδύνους και νόσους.
Καμιά σκέψη για ιδιωτικοποίηση της ασφάλισης της παραγωγής.

Τηλέφωνα επικοινωνίας :694 647 4696, 697 356 0432

Προηγούμενο Γιώργος Αρβανιτίδης: Ομιλία σε συνέδριο για θέματα ηλεκτροκίνησης
Επόμενο Λαχειοφόρος αγορά για τον μικρό Σάββα από τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Κολχικού