Λίγα λόγια για το LagadasNews.gr

Το LagadasNews.gr αποτελεί την μοναδική ενημερωτική ιστοσελίδα του Δήμου Δέλτα με παρουσία 5 ετών στο ελληνικό διαδίκτυο. Έχουμε την μεγαλύτερη σελίδα Facebook στην ευρύτερη περιοχή, 9.500+ Like (Ιούνιος 2017) και δεχόμαστε κατά μέσο όρο 35.000 επισκέψεις τον μήνα από 14.000 μοναδικούς επισκέπτες. Το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητας μας είναι από τοπικούς χρήστες.

Γιατί να διαφημιστείτε με εμάς

Η διαδικτυακή προβολή της επιχείρησης σας πραγματοποιείται μέρα νύχτα σε στοχευμένο κοινό στην περιοχή του Δήμου Δέλτα και της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

  • Είναι οικονομικότερη σε σχέση με τις υπόλοιπες μορφές διαφήμισης (ραδιόφωνο, τηλεόραση). Κάθε εταιρεία πλέον με μικρό ή μεγάλο budget μπορεί να προβληθεί αξιόπιστα.
  • Άμεσα αποτελέσματα – Μέσω της διαδικτυακής διαφήμισης στην ιστοσελίδα μας ο πελάτης μπορεί με ένα κλικ να επισκεφτεί εκείνη την ώρα την επιχείρηση σας (την ιστοσελίδα σας, facebook page κτλ).
  • Το Delta News αποτελεί ένα ενημερωτικό site που το επισκέπτονται καθημερινά χιλιάδες εν δυνάμει πελάτες και με καθημερινή ενημέρωση και προβολή μέσα από το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο (facebook.com).
  • Η online διαφήμιση βοηθά στην αποτύπωση στην μνήμη του πελάτη της επιχείρησης σας ενώ τον παροτρύνει να την επισκεφθεί.
  • Κάνει την επιχείρηση σας πιο εύκολα αναγνωρίσιμη καθώς οι πελάτες την βλέπουν στην ιστοσελίδα μας με μεγάλη συχνότητα.
  • Ολοένα και περισσότερο ο κόσμος προτιμά να ενημερώνεται πλέον μέσω του διαδικτύου καθώς η ενημέρωση είναι άμεση σε αντίθεση με τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης. Aυτό σε συνδυασμό με την ολοένα αυξανόμενη χρήση του διαδικτύου από όλες τις ηλικιακές ομάδες σας φέρνει πιο κοντά στους πελάτες σας .
  • Πολύ οικονομικά πακέτα διαφήμισης που ξεκινάνε από 50 ευρώ €35 ευρώ/μήνα.

 

Τρόποι διαφήμισης.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να διαφημιστείτε στο LagadasNews.gr:

  1. Με ένα μπάνερ στην σελίδα.
  2. Με άρθρο που προωθεί την επιχείρηση σας. Τα προωθούμενα άρθρα φέρουν ένδειξη “Προωθούμενο άρθρο”.
  3. Με διαγωνισμό Like & Share στην σελίδα μας στο Facebook για να προωθήσουμε τα προϊόντα σας ή υπηρεσίες σας

 

Κόστος διαφήμισης.

Για να λάβετε μια προσφορά για διαφημιστική καταχώρηση στην σελίδα μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310220500 είτε με email στο [email protected]

 

Όλοι οι πελάτες του LagadasNews.gr έχουν έκπτωση 15% για την δημιουργία ιστοσελίδας ή eshop από την BigDrop.gr.