Ο.Α.Σ.Θ: Θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό που εγκατέλειψε το λεωφορείο


Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού

Ανακοίνωση με αφορμή το σημερινό περίεργο περαστικό που σημειώθηκε στο λεωφορείο της γραμμής 81Β, εξέδωσε η Διοίκηση του ΟΑΣΘ.

“Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς “, αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του Οργανισμός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ έλαβε γνώση για το σημερινό ατυχές περιστατικό στην γραμμή 81Β και ζητά συγγνώμη από τους επιβάτες για την όποια ταλαιπωρία προκλήθηκε .

Διαβεβαιώνουμε το επιβατικό κοινό της Θεσσαλονίκης ότι θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό του λεωφορείου ώστε να καταστεί σαφές ότι παρόμοιες συμπεριφορές θα εξαλειφθούν παντελώς .

Επιδιώκουμε να αποκαταστήσουμε σχέσεις εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες της πόλης και παρόμοιες συμπεριφορές βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα και την κουλτούρα της νέας διοίκηση”.

 

Πηγή: thestival.gr

The post Ο.Α.Σ.Θ: Θα ασκηθεί αυστηρός πειθαρχικός έλεγχος στον οδηγό που εγκατέλειψε το λεωφορείο appeared first on DeltaNews.eu.

Προηγούμενο Πότε αλλάζουμε την ώρα;
Επόμενο 30 Οκτωβρίου: Η Θεσσαλονίκη γιορτάζει την απελευθέρωσή της από το γερμανικό ζυγό