Οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ έφυγε από το λεωφορείο μετά από επεισόδιο με επιβάτες


Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο στην μέση του δρόμου, έσβησε την μηχανή και έφυγε!

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν σήμερα επιβάτες λεωφορείου του ΟΑΣΘ.

Όπως κατήγγειλαν αναγνώστες στο thestival.gr, ο εκνευρισμός του επιβατικού κοινού ξεκίνησε, όταν οδηγός της γραμμής 81Β ξεκίνησε το δρομολόγιο με καθυστέρηση περίπου 15 λεπτών.

«Ο οδηγός καθυστέρησε αδικαιολόγητα την έναρξη του δρομολογίου, το οποίο έπρεπε να ξεκινήσει στις 8:00 και ξεκίνησε στις 8:15. Ο ίδιος οδηγούσε τρώγοντας το πρωινό του», τονίζει επιβάτης του λεωφορείου. Μια επιβάτιδα αγανακτισμένη του έκανε παρατήρηση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καυγάς μεταξύ του οδηγού, αλλά και άλλων επιβατών.

Το αστικό βρισκόταν στα Διαβατά στο ύψος των Lidl, γύρω στις 9:10, όταν ο οδηγός σταμάτησε το όχημα, «τράβηξε χειρόφρενο, έσβησε τη μηχανή, βγήκε από το λεωφορείο και έφυγε», όπως αναφέρουν αχαρακτηριστικά μάρτυρες.

«Δεν φορούσε τα ρούχα εργασίας του αλλά φόρμες. Ο οδηγός επικαλέστηκε ως αιτία της αποχώρησής του ότι τον βρίσαμε αφήνοντας περίπου 70 επιβάτες στο λεωφορείο. Δύο από αυτούς μάλιστα ήταν ηλικιωμένοι και δεν μπορούσαν να μετακινηθούν», πρόσθεσε ένας από τους επιβάτες.

Οι επιβάτες κάλεσαν τα γραφεία του ΟΑΣΘ αναφέροντας το γεγονός και κάποιοι από αυτούς ξεκίνησαν με τα πόδια μέχρι την πλησιέστερη στάση, ώστε να πάρουν κάποιο άλλο αστικό.

Μετά από λίγη ώρα ο οδηγός εμφανίστηκε και πάλι και αφού επιβιβάστηκαν, όσοι επιβάτες δεν είχαν φύγει το λεωφορείο, συνέχισε το δρομολόγιο.

 

Πηγή: thestival.gr

The post Οδηγός του Ο.Α.Σ.Θ έφυγε από το λεωφορείο μετά από επεισόδιο με επιβάτες appeared first on DeltaNews.eu.

Προηγούμενο Από το Κολχικό Λαγκαδά στην παγκόσμια ελίτ του bitcoin
Επόμενο 27η δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά