Η μικρή Ανθούλα Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης χρειάζεται τη βοήθειά μας


Η μικρή Ανθούλα Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης χρειάζεται τη βοήθειά μας

 

Στο πλευρό της μικρής Ανθούλας Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης βρίσκεται η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου, η οποία έχει ξεκινήσει μια σημαντική προσπάθεια προκείμενου να συγκεντρωθούν τα απαιτούμενα χρήματα ώστε το κοριτσάκι να νοσηλευτεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της ΔΗ.Κ.Ε.Ω, η μικρή Ανθούλα είχε ένα σοβαρό ατύχημα και η ανάγκη να νοσηλευτεί στο κέντρο αποκατάστασης είναι άμεση, ωστόσο το ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει τα έξοδα για κάτι τέτοιο.

Γι’ αυτό, όπως σημειώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Ω στο κάλεσμά της, «κάνουμε έκκληση για την άμεση κινητοποίηση των πολιτών για συμπαράσταση, ώστε να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΗ.ΚΕ.Ω:

«Σας ενημερώνουμε ότι η ΔΗ.Κ.Ε.Ω. έχει αναλάβει να συγκεντρώσει χρήματα για τη μικρή Ανθούλα Γιάμπαστου, κάτοικο Δρυμού, ετών 2,5 η οποία μετά από σοβαρό ατύχημα, πολλές χειρουργικές επεμβάσεις και παραμονή 6 μηνών σε εντατική μονάδα λόγω βαριάς κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης, χρήζει άμεσης ανάγκης νοσηλείας σε κέντρο αποκατάστασης για άγνωστο χρονικό διάστημα (όχι μικρότερο του ενός έτους).

Το ασφαλιστικό ταμείο δεν καλύπτει το απαιτούμενο ποσό. Κάνουμε έκκληση για την άμεση κινητοποίηση των πολιτών για συμπαράσταση, ώστε να συνδράμουμε στην προσπάθεια αυτή.

Έχουν τοποθετηθεί κουμπαράδες σε χώρους-καταστήματα του ευρύτερου Δήμου Ωραιοκάστρου. Παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε:

Στο γραφείο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω 2310-020970

και στον Πρόεδρο κ. Ηλία Ζιακούλη 6947992921″

The post Η μικρή Ανθούλα Γιάμπαστου από τον Δρυμό Θεσσαλονίκης χρειάζεται τη βοήθειά μας appeared first on DeltaNews.eu.

Προηγούμενο Μέχρι 26 Δεκεμβρίου οι αιτήσεις για το Κοινωνικό Μέρισμα
Επόμενο Οι όροι για την ενίσχυσης των 400 ευρώ σε μη επιδοτούμενους ανέργους 18-24 ετών